Passiomea staat voor..

passie
zingen vanuit het hart

authentiek
leren van anderen zonder authenticiteit te verliezen

samen
muziek beleef je samen

stemontwikkeling
elke stem heeft iets unieks en is te ontwikkelen

inspiratie
je door andere musici laten inspireren en samen grenzen verleggen

ontdekken
muziek als één grote ontdekkingsreis beschouwen

muziekwerking
met muziek momenten van rust, bezinning, troost of vreugde creëren

emoties
met de stem emoties opwekken en intenser (laten) voelen

afstemmen
stem en presentatie afstemmen op stijl, omgeving en sfeer


wie ben ik?


Ik begon mijn muzikale loopbaan in het voormalige Oost-Duitsland.
Op mijn achtste jaar werd ik aangenomen bij het ‘Stadtchor Halle-Neustadt’ en zong op twaalfjarige leeftijd mijn eerste solo’s. Van 1984-1988 volgde ik een lerarenopleiding aan het ‘Institut für Lehrerbildung’ in Halle/Saale, met als specialisatie muziekonderwijs. In deze periode was ik enthousiast lid van het studentenkoor.

In 1992, het jaar na mijn verhuizing naar Nederland, heb ik twee jaar gestudeerd aan het Muziektheoretisch Opleidingsinstituut Staatsexamens te Utrecht. In 1994 besloot ik mij beroepsmatig op boekhouding, controlling en management te richten. Daarnaast ben ik volop blijven musiceren.

In 2015 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart en heb ik mijn twee passies met elkaar weten te verenigen. Onder mijn handelsnaam ’AMF support’ neem ik tijdelijk financiële functies waar of ondersteun ik organisaties bij diverse verbetertrajecten op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Onder mijn handelsnaam ‘passiomea’ ben ik actief als sopraansoliste bij diverse muzikale projecten in Nederland en werk ik als zangcoach.

Samen met andere vocalisten en/of instrumentalisten ben ik regelmatig te horen in huis- en kamerconcerten, in kerken, bij feestelijke gelegenheden of begrafenissen, maar ook in verzorgings- en bejaardenhuizen.

Ik ben continu mijn grenzen aan het verleggen, laat mij door verscheidene zangers coachen en volg regelmatig zangseminars.

Claudia Witlam- Kuhnt


volg mij


adres

Van Hoevellstraat 21
7471 SM Goor

volg mij


© 2017 passiomea